Samarbejdspartnere

MusikTalent Tørring er oprettet i et samarbejde mellem skolen, Tørring Gymnasium og Hedensted Musikskole.

farve-top-logo TG

Tørring Skole og Tørring Gymnasium har adresse lige ved siden hinanden og har indgået et tæt samarbejde for at skabe de mest optimale rammer for et musikalsk talentudviklingsmiljø. Det tætte naboskab giver dig mulighed for at forfølge dine musikalske ambitioner i kendte rammer og at dine venskaber kan fortsætte videre på Gymnasiet efter folkeskolen.

På Tørring Gymnasium kan du tage din gymnasiale uddannelse gennem den ‘kunstneriske studieretning’, hvor du kan få musik på A-niveau. Gymnasiet har tradition for at ville musikken gennem kompetente faglærere og musikalske traditioner.

Du kan læse mere om Tørring Gymnasium på toerring-gym.dk

 
hedensted_mus1

Musikskolen i Hedensted Kommune tilbyder undervisning i en lang række instrumenter. Undervisningen foregår på de fleste af kommunens folkeskoler om eftermiddagen eller først på aftenen. Musikskolen har i alt ca. 500 elever på en sæson. Ca. 50 musikskoleelever bliver undervist på Tørring Skole om ugen.

Musikskolen samarbejder tæt med Tørring Skole om Tørring Skoleorkester og om MusikTalent-holdet, og leverer bl.a. konservatorieuddannede undervisere til begge dele.

Du kan læse mere om Hedensted Musikskole på hedenstedmusikskole.dk